![Ceci a Cottura Lenta Ceci a Cottura Lenta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/fc607afc-5c4b-4a06-adfc-7b4caf08bb35/Derivates/2e508609-4797-4a2f-b8b8-a21d0895b818.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di ceci, secchi
- acqua, q.b. per ammollare
- 1000 g di brodo vegetale
- Voeding
- per 1 Ricetta completa
- Calorieën
- 4474 kJ / 1067 kcal
- Eiwitten
- 56 g
- Koolhydraten
- 121 g
- Vetten
- 35 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 39 g
- Natrium
- 1307 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cottura del riso a chicco lungo
35 Min
Cottura del farro perlato
35 Min
Cottura del farro integrale
8 Std. 40 Min
Contorno di fagiolini sottovuoto al timo
1 Std. 10 Min
Contorno di carciofi sottovuoto
50 Min
Asparagi sottovuoto
50 Min
Cottura del riso integrale a chicco lungo
55 min
Cottura del miglio
45min
Cannellini a Cottura Lenta
14h 40min
Zuppa di fagioli all’occhio a Cottura Lenta con pane al farro
12h 10min
Cottura dei ceci
11 Std.
Cottura dei fagioli
11 Std.