Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di ceci, secchi
- acqua, q.b. per ammollare
- 1000 g di brodo vegetale
- Voeding
- per 1 Ricetta completa
- Calorieën
- 4474 kJ / 1067 kcal
- Eiwitten
- 56 g
- Koolhydraten
- 121 g
- Vetten
- 35 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 39 g
- Natrium
- 1307 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Contorno di fagiolini sottovuoto al timo
1 godz. 10 min
Cottura del riso integrale a chicco lungo
55 min
Cottura dei fagioli
11 godz.
Cottura del farro integrale
8h 40min
Baccalà sottovuoto al profumi di agrumi
1sa 30 dk
Cottura del miglio
45 dk
Cannellini a Cottura Lenta
14 Std. 40 Min
Funghi insaporiti (300 g)
25min
Cottura del riso a chicco lungo
35min
Zuppa di fagioli all’occhio a Cottura Lenta con pane al farro
12h 10min
Cottura dei ceci
11 godz.
Cottura del farro perlato
35min