Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pappardelle
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 3 uova
- 15 g di olio extravergine di oliva
Ragù di cinghiale
- 70 g di pancetta affumicata a cubetti
- 60 g di carota, pelata e a pezzi (2 cm circa)
- 120 g di cipolla in quarti
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di carne di cinghiale a tocchetti piccoli
- 70 g di vino rosso
- 300 g di passata di pomodoro
- 150 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2987 kJ / 714 kcal
- Eiwitten
- 44.2 g
- Koolhydraten
- 63.1 g
- Vetten
- 32.1 g
- Verzadigd vet
- 4.6 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 1052.4 mg
Alternatieve recepten
Tagliatelle al ragù
1h 10min
Fegato alla veneziana
35 min
Sugo all'amatriciana
50 min
Cinghiale in umido
1h 45 min
Ragù di salsiccia
1h 15 min
Brodo di gallina
4h 10min
Trippa e fagioli alla contadina
1h 10min
Trippa alla romana
2h
Lingua con cipolline a Cottura Lenta
4 Std. 30 Min
Trippa alla trasteverina
45 min
Fagioli con le cotiche
1h 45 min
Trippa alla parmigiana
1h 20min