![Trippa e fagioli alla contadina Trippa e fagioli alla contadina](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/cf8a5154-0995-407c-94cf-f5758db2cfd3/Derivates/12d4c099-ee50-49ba-9926-3778092a0511.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di pecorino a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di cipolle in quarti
- 80 g di carota, pelata e a pezzi
- 30 g di gambo di sedano a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 1 pizzico di peperoncino rosso piccante
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di trippa precotta a listarelle (2 cm)
- 300 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 100 g di acqua
-
1
cucchiaino di dado per brodo vegetale
of 1 dado per brodo vegetale - 250 g di fagioli cannellini in scatola, scolati e sciacquati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1615 kJ / 386 kcal
- Eiwitten
- 30.9 g
- Koolhydraten
- 13.3 g
- Vetten
- 23.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Trippa in bianco alla napoletana
1h 30min
Trippa in umido
1 Std. 10 Min
Trippa in rosso con patate
1h 30min
Ossibuchi agli asparagi
1h 30min
Cinghiale in umido
1h 45min
Trippa alla parmigiana
1 Std. 20 Min
Trippa alla fiorentina
1 Std. 15 Min
Trippa alla genovese con funghi e pancetta
1 Std. 10 Min
Trippa all'empolese
1 Std. 15 Min
Trippa alla trasteverina
45min
Ossobuco alla milanese
1 Std. 10 Min
Fegato alla veneziana
35 Min