Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di pecorino a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di cipolle in quarti
- 80 g di carota, pelata e a pezzi
- 30 g di gambo di sedano a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 1 pizzico di peperoncino rosso piccante
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di trippa precotta a listarelle (2 cm)
- 300 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 100 g di acqua
-
1
cucchiaino di dado per brodo vegetale
of 1 dado per brodo vegetale - 250 g di fagioli cannellini in scatola, scolati e sciacquati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1615 kJ / 386 kcal
- Eiwitten
- 30.9 g
- Koolhydraten
- 13.3 g
- Vetten
- 23.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Costine di maiale alle verze
1h 20min
Trippa alla romana
2h
Trippa in rosso con patate
1h 30min
Trippa alla parmigiana
1h 20min
Trippa in bianco alla napoletana
1h 30min
Trippa alla fiorentina
1h 15min
Ossibuchi agli asparagi
1h 30min
Trippa all'empolese
1h 15min
Trippa alla genovese con funghi e pancetta
1 Std. 10 Min
Ossobuco alla milanese
1 Std. 10 Min
Trippa in umido
1 Std. 10 Min
Fegato alla veneziana
35min