Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 500 g di scampi freschi, interi
- 900 g di acqua
- 10 g di sale
- 30 g di scalogno a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di peperoncino rosso
- 5 g di farina tipo 00
- 50 g di Cognac
- 300 g di passata di pomodoro
- 200 g di panna da cucina
- 400 g di riso Carnaroli (cottura 17 minuti)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2908 kJ / 695 kcal
- Eiwitten
- 16.6 g
- Koolhydraten
- 87.2 g
- Vetten
- 31.1 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Merluzzo alla pizzaiola
30 min
Salmone all'arancia e pistacchi
40 min
Scrigno di cappelletti
2h
Filetto di manzo sottovuoto in salsa al vino
3h
Cernia con salsa mediterranea
40 min
Risotto con gamberetti su crema di piselli
50 min
Penne al ragù di polpo
1h
Risotto alla pescatora
35 min
Tagliolini allo zafferano con mazzancolle e pistacchi
55min
Risotto cuore di Sicilia ai gamberi
40 min
Risotto alla crema di scampi (TM5)
50 min
Gamberoni al Varoma con emulsione
30 min