Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 rametti di coriandolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 6 spicchi di aglio
- 1 - 2 peperoncini piccanti freschi, a pezzi (a piacere)
- 1 cucchiaino di zucchero
- 2 cucchiai di succo di lime
- 2 cucchiai di salsa di pesce
- 100 g di fumetto di pesce
- 1 spigola (branzino) pulita (circa 500 g)
- 1 cucchiaino di sale
- 30 g di vino di riso
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 510 kJ / 122 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 0.8 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sogliola al vapore con insalata russa
35 min
Sogliola al vapore con verdurine
45 min
Spigola in crosta di zucchine con salsa al caviale di limone
1h 10 min
Scorfano in crosta di zucchine alla menta
1sa 20 dk
Merluzzo al vapore con patate, verza e salsa agli agrumi
55min
Spigole all'acqua pazza
30 min
Orata al sale
40 min
Spigole all'acqua pazza
30 min
Branzino e patate al vapore in salsa di basilico e pomodorini
40 min
Filetti di merluzzo al cartoccio
25 min
Merluzzo e verdure in bellavista al rosmarino
40 min
Sgombro al Varoma con contorno di fagiolini
50 min