Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di pecorino sardo a pezzi (2-3 cm)
- 80 g di cipolla a pezzi
- 30 g di gambo di sedano a pezzi
- 70 g di carota, pelata e a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di pancetta a cubetti, dolce o affumicata, senza grasso
- 1630 g di acqua
- 10 g di concentrato di pomodoro
- 400 g di farina di mais bramata
- 5 g di sale grosso
- 100 g di salsiccia di maiale secca
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2109.7 kJ / 504.2 kcal
- Eiwitten
- 17.1 g
- Koolhydraten
- 55.9 g
- Vetten
- 25.1 g
- Verzadigd vet
- 7.9 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 1164 mg
Alternatieve recepten
Zeppole sarde
3 Std.
Pabassinas di Mongongiori
1 Std. 30 Min
Stufato di vitello e verdure all'austriaca a Cottura Lenta
2 Std. 45 Min
Minestra sudicia
5 Std.
Ragù di funghi
1 Std. 10 Min
Papassini sardi
8 godz. 45 min
Panada sarda
2 godz. 55 min
Trippa e fagioli alla contadina
1 Std. 10 Min
Stufato di pollo e basilico
35 Min
Anello di polenta con sugo ai funghi e speck
1 Std. 30 Min
Spezzatino di maiale e salsiccia
1 Std.
Trippa in umido
1 Std. 10 Min