Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cavati
- 300 g di farina + q.b. per infarinare
- 2 uova (da 60 g circa)
- 50 g di acqua
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
Fave
- 50 g di cipolla
- 50 g di carota
- 20 g di gambo di sedano
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- 1000 g di acqua
- 400 g di fave secche Cottoie, ammollate per 12 ore
- Parmigiano reggiano grattugiato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1916 kJ / 458 kcal
- Eiwitten
- 27.8 g
- Koolhydraten
- 75.9 g
- Vetten
- 6.9 g
- Vezels
- 6.9 g
Alternatieve recepten
Pappardelle con macco di fave fresche
55min
Zuppa di piselli secchi
1 godz. 25 min
Plumcake fave e finocchietto selvatico
2 Std.
Minestra di fave con cicoria
50min
Crema di fave al finocchietto
50min
Macco di fave messinesi con calamari
50min
Cassatelle pasquali
2h 50min
Zuppa di fave
50min
"Scafata" viterbese
1 godz. 50 min
Fave in umido
1h
Lenticchie speziate in umido
1h 30min
Zuppa di patate e carciofi
1h