![Cavati con le fave Cavati con le fave](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/539DBD88-83A8-4898-97C3-5D14B70FF8A3/Derivates/F1E498AC-9B26-4BF8-95A6-E25353E4A0B4.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cavati
- 300 g di farina + q.b. per infarinare
- 2 uova (da 60 g circa)
- 50 g di acqua
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
Fave
- 50 g di cipolla
- 50 g di carota
- 20 g di gambo di sedano
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- 1000 g di acqua
- 400 g di fave secche Cottoie, ammollate per 12 ore
- Parmigiano reggiano grattugiato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1916 kJ / 458 kcal
- Eiwitten
- 27.8 g
- Koolhydraten
- 75.9 g
- Vetten
- 6.9 g
- Vezels
- 6.9 g
Alternatieve recepten
Pasticcio altamurano
3 Std. 30 Min
Zuppa di carciofi
35 min
Pappardelle con macco di fave fresche
55 Min
Spaghetti con pecorino e fave
40 Min
Zuppa di fave
50 min
Zuppa di piselli secchi
1 Std. 25 Min
Zuppa di patate e carciofi
1 Std.
Pasta con le sarde (Pasta chi sardi)
55 Min
Crema di fave al finocchietto
50 min
Zuppa di bietole
35 min
Fave in umido
1 Std.
Lenticchie in umido
1 Std. 30 Min