Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g di calamari ad anelli freschi
- 800 g di acqua
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino secco piccante
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di passata di pomodoro
- 300 g di pomodori ciliegino a metà
- 5 g di sale
- 30 g di brandy
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1325.5 kJ / 316.8 kcal
- Eiwitten
- 28.6 g
- Koolhydraten
- 10.9 g
- Vetten
- 15.1 g
- Verzadigd vet
- 2.4 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 94 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta risottata alle vongole
1h
Penne al ragù di polpo
1h
Insalata di polpo a Cottura Lenta
5 Std. 30 Min
Insalata di polpo sottovuoto con verdurine
8h
Zuppa di pesce tradizionale
1ч. 30 мин.
Tagliolini al nero di seppia con sugo ai gamberi
1ч. 10 мин.
Pesce spada bardato al finocchietto sottovuoto
1ч. 30 мин.
Vongole alla marinara
30min
Spaghetti alla chitarra con calamari e salsa di olive (senza glutine)
35min
Cappello del prete Sottovuoto con salsa verde
5 Std. 30 Min
Zuppa di pesce alla napoletana
1ч. 10 мин.
Penne al sugo di calamari
40min