Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g di calamari ad anelli freschi
- 800 g di acqua
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino secco piccante
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di passata di pomodoro
- 300 g di pomodori ciliegino a metà
- 5 g di sale
- 30 g di brandy
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1325.5 kJ / 316.8 kcal
- Eiwitten
- 28.6 g
- Koolhydraten
- 10.9 g
- Vetten
- 15.1 g
- Verzadigd vet
- 2.4 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 94 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di polpo a Cottura Lenta
5h 30min
Penne al sugo di calamari
40 min
Spaghetti al polpo
1h 10min
Insalata di polpo sottovuoto con verdurine
8 Std.
Risotto al nero di calamari
40 min
Merluzzo sottovuoto con pomodorini e olive
1h 30min
Tagliolini al sugo di spada
30 min
Moscardini alla busara sottovuoto
2h
Riso con cipolla e baccalà (per 2 persone)
35 Min
Polpo e patate a Cottura Lenta, grigliato
2h 45min
Ragù di carne di manzo di Razza Piemontese a Cottura Lenta
4h
Penne al ragù di polpo
1h