Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di vongole
- 2900 g di acqua
- 2 cucchiaini di sale + q.b.
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 rametti di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 25 g di scalogno in quarti
- 1 cucchiaio di succo di limone, spremuto fresco
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato, a piacere
- 1 cucchiaino di salsa di senape
- 3 cucchiai di olio di oliva
- 200 g di pasta secca, tipo farfalline
- 250 - 300 g di cuori di carciofo, puliti e a cubetti
- 50 g di pomodori a dadini (1 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1482 kJ / 353 kcal
- Eiwitten
- 12.3 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 16.5 g
- Vezels
- 10.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Penne al sugo di calamari
40 min
Farfalle risottate con tacchino al profumo di rose e limone
40 min
Maionese ai peperoni
15 Min
Torrette di verdure arrosto con mele e tapenade
Keine Bewertungen
Éclair ai gamberetti saporiti
1h 20 min
Spaghetti pesce spada, peperoni e bottarga
50 min
Fusilli con melanzane al funghetto
40 min
Pasta con salmone e spinaci
55 min
Petto di pollo con funghi e verdure
1h
Zucchine grigliate con condimento limone e basilico
35 Min
Zuppa ricca di pollo
2 Std. 15 Min
Anatra alle prugne con purè di cavolfiore
2h