![Quadrucci e piselli in brodo Quadrucci e piselli in brodo](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/95DD6262-0A65-4D1A-9EBC-E2E3E7653815/Derivates/6EDF4427-9652-4879-AFBE-7C2958626162.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Quadrucci
- 120 g di farina tipo 0 + q.b.
- 1 uovo
- 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva
Minestra
- 50 g di pecorino Romano a pezzi
- 50 g di cipolla a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di cubetti di lardo
- 50 g di cubetti di prosciutto crudo
- 500 g di piselli freschi
- 1 cucchiaino di concentrato di pomodoro
-
1
cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
of 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 1000 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1656 kJ / 396 kcal
- Eiwitten
- 18.8 g
- Koolhydraten
- 31.8 g
- Vetten
- 22.4 g
- Vezels
- 9.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Minestra di riso e ceci
30 min
Polpette di pane con brodo di pollo
1 godz. 5 min
Polenta con funghi e salsiccia
1 godz. 30 min
Ravioli di ricotta
2 Std.
Tortellini in brodo vegetariani
2 Std.
Zuppa di farro alla contadina
50 min
Fagioli con le cotiche
1h 45min
Zuppa di farro e fagioli
1 godz.
Zuppa di legumi e cereali
1 godz.
Minestra di farro e ceci
1 Std. 10 Min
Zuppa di farro e legumi
45 min
Zuppa di lenticchie e orzo perlato
55 min