![Pasta con le sarde (Pasta chi sardi) Pasta con le sarde (Pasta chi sardi)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4BF59A04-5865-40D7-8154-C620C3EB2188/Derivates/FF687464-BB96-4178-BACB-67906B67FC13.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di finocchietto selvatico fresco, pulito e asciutto
- 1000 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- 70 g di cipolla a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 4 filetti di acciuga sott'olio
- 350 g di sardine fresche, intere eviscerate e pulite
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 350 g di pasta secca tipo bucatini
- 2 bustine di zafferano in polvere
- 50 g di pinoli
- 50 g di uvetta sultanina, ammollata in acqua tiepida per 10 minuti e strizzata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2736 kJ / 654 kcal
- Eiwitten
- 34.4 g
- Koolhydraten
- 78 g
- Vetten
- 24.9 g
- Vezels
- 4.8 g
Alternatieve recepten
Pappardelle con macco di fave fresche
55 dk
Sfinci siciliane
2h 30min
Linguine al nero di seppia
45 min
Sfincione favarese
3óra
Cous cous di pesce alla trapanese
3h 30min
Polpette di sarde con verdure agrodolci
50 min
Granita di gelsi
15 min
Polpette con le sarde
25 Min
Sfinciuni
3h 30min
Sarde a beccafico
35 min
Panelle
1sa 25 dk
Pennette con spada e melanzane
50 min