![Zuppa di baccalà Zuppa di baccalà](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/79c35651-26e4-40de-8e75-6bf752835ebc/Derivates/a552a02e-298a-4287-8e21-7584d111a4a6.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di cipolle in quarti
- 80 g di sedano a pezzi
- 1 peperoncino secco piccante
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 250 g di polpa di pomodoro
- 600 g di acqua
- 400 g di patate, pelate e a tocchetti (1 cm circa)
- 1 cucchiaino di sale
- 500 g di baccalà, ammollato e dissalato a pezzi (3 cm) (vedere consigli)
- 1 pizzico di pepe nero macinato (optioneel)
- foglie di sedano
- 8 fette di pane casereccio tostato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 908 kJ / 217 kcal
- Eiwitten
- 30.7 g
- Koolhydraten
- 20.4 g
- Vetten
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baccalà, patate e funghi
45min
Carciofi alla romana
50 Min
Baccalà della Vigilia (TM5)
1h
Baccalà all'olio con scarola e pomodorini
1h
Baccalà alla ligure
1h
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1 Std. 10 Min
Alici alla Reggina
45min
Trippa alla trasteverina
45min
Baccalá alle olive
25 Min
Trippa alla romana
2h
Zuppa di baccalà alle cipolle
35 Min
Baccalà alla livornese
35 Min