Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ragù alla boscaiola
- 50 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di salsiccia di maiale fresca, sgranata
- 50 g di vino bianco
- 80 g di passata di pomodoro
- 100 g di latte
- 20 g di funghi porcini secchi, ammollati in acqua tiepida per 10 minuti e strizzati
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Risotto
- 30 g di scalogno a metà
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 280 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 560 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 bustina di zafferano
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2255 kJ / 539 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bucatini all'amatriciana
45 min
Ragù di funghi
1 godz. 10 min
Sugo all'amatriciana
50 min
Minestra di pasta, fagioli e acciughe
30 Min
Pappardelle al forno con ragù di carne e ricotta
1 godz. 30 min
Ragù di tonno fresco
1 godz.
Tagliolini stracciatella e speck
1 godz. 5 min
Lasagne con ragù di salsiccia e fave
1 godz. 40 min
Minestra di vongole con maltagliati
1 godz. 30 min
Cornucopia ripiena di tagliolini al merluzzo e lenticchie
2h 20min
Risotto funghi, salsiccia e olive
35 Min
Lumachine in rosso
1 godz. 40 min