Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ragù alla boscaiola
- 50 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di salsiccia di maiale fresca, sgranata
- 50 g di vino bianco
- 80 g di passata di pomodoro
- 100 g di latte
- 20 g di funghi porcini secchi, ammollati in acqua tiepida per 10 minuti e strizzati
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Risotto
- 30 g di scalogno a metà
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 280 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 560 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 bustina di zafferano
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2255 kJ / 539 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crostoni saporiti
35 Min
Medaglioni di vitello ai funghi
45min
Frascarelli con sugo di salsiccia
1h 30min
Sugo all'amatriciana
50min
Pici all'aglione
1h 25min
Lasagne con ragù di salsiccia e fave
1h 40min
Pennette al ragù di salsiccia e melanzane (senza glutine)
35 Min
Risotto funghi, salsiccia e olive
35 Min
Pennette salsiccia e fiori di zucca
40min
Penne alla Norcina
45min
Pappardelle al ragù di cinghiale
2h
Paccheri zucca e salsiccia
30min