Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di sale grosso
- 5 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 2 spicchi di aglio, senza anima
- 4 foglie di salvia fresca, lavate
- 1 foglia foglia di alloro secca
- 3 bacche di ginepro
- 2 stinco di maiale (1300 g circa)
- 500 g acqua
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di vino bianco secco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1012 kJ / 242 kcal
- Eiwitten
- 40.4 g
- Koolhydraten
- 0.2 g
- Vetten
- 8.9 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fegato alla veneziana
35 Min
Ossobuco alla milanese
1 godz. 10 min
Ossibuchi agli asparagi
1 godz. 30 min
Coniglio alla siciliana
1h 20min
Filetto di maiale con crema di funghi
35 Min
Trippa in umido
1 godz. 10 min
Goulash ungherese
1 Std. 45 Min
Costine in umido
1h 20min
Filetto di maiale con salsa ai funghi
1 godz.
Capriolo alla valdostana
1 Std. 45 Min
Coniglio in porchetta
1h 20min
Marinatura per la selvaggina
20 Min