Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di sale grosso
- 5 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 2 spicchi di aglio, senza anima
- 4 foglie di salvia fresca, lavate
- 1 foglia foglia di alloro secca
- 3 bacche di ginepro
- 2 stinco di maiale (1300 g circa)
- 500 g acqua
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di vino bianco secco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1012 kJ / 242 kcal
- Eiwitten
- 40.4 g
- Koolhydraten
- 0.2 g
- Vetten
- 8.9 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpo in bottiglia
9h 10min
Coniglio in porchetta
1h 20min
Costine in umido
1h 20min
Ossobuco alla milanese
1h 10min
Spezzatino di manzo con patate
1h 10min
Capriolo alla valdostana
1 godz. 45 min
Ossibuchi agli asparagi
1 godz. 30 min
Coniglio all'appetitosa
1h 10min
Trippa alla parmigiana
1h 20min
Coniglio ai funghi
1h 10min
Costine di maiale alle verze
1h 20min
Coniglio alla siciliana
1h 20min