Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 coda di bue (circa 1000 g)
- 1 cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di lardo a tocchetti
- 1 spicchio di aglio
- 3 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 200 g di vino bianco secco
- 900 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 650 g di acqua
- 6 gambi di sedano a pezzi
- 20 g di pinoli (optioneel)
- 30 g di uvetta sultanina, ammollata in acqua tiepida e strizzata (optioneel)
- 1 cucchiaio di cacao amaro in polvere (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2146 kJ / 513 kcal
- Eiwitten
- 55.3 g
- Koolhydraten
- 7.8 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 2.3 g
Alternatieve recepten
Spaghetti alla chitarra con aragosta
1sa 30 dk
Trippa alla romana
2sa
Trippa alla parmigiana
1 Std. 20 Min
Zuppa di pesce alla napoletana
1 godz. 10 min
Spezzatino di manzo e fagioli
1sa 30 dk
Trippa alla trasteverina
45 dk
Spezzatino di manzo alla birra con mix di pepi
1sa 30 dk
Ossobuco Sottovuoto
12 Std. 40 Min
Cinghiale ai frutti di bosco
26h
Trippa all'empolese
1sa 15 dk
Tegamino di vongole e zucchine
40min
Ossobuco alla milanese
1 godz. 10 min