Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 coda di bue (circa 1000 g)
- 1 cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di lardo a tocchetti
- 1 spicchio di aglio
- 3 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 200 g di vino bianco secco
- 900 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 650 g di acqua
- 6 gambi di sedano a pezzi
- 20 g di pinoli (optioneel)
- 30 g di uvetta sultanina, ammollata in acqua tiepida e strizzata (optioneel)
- 1 cucchiaio di cacao amaro in polvere (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2146 kJ / 513 kcal
- Eiwitten
- 55.3 g
- Koolhydraten
- 7.8 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 2.3 g
Alternatieve recepten
Pappardelle al ragù di cinghiale
2 Std.
Ossobuco alla milanese
1ωρ. 10 λεπτ.
Spezzatino di reale alle olive
1ωρ. 20 λεπτ.
Cinghiale ai frutti di bosco
26 godz.
Spezzatino di agnello con cipolle
55 Min
Agnello al vino
40 Min
Manzo alla Stroganoff
1ωρ.
Trippa alla romana
2 Std.
Cacciucco
1ωρ. 20 λεπτ.
Trippa alla trasteverina
45min
Trippa alla parmigiana
1ωρ. 20 λεπτ.
Trippa alla fiorentina
1h 15min