Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gnocchi
- 60 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 1000 g di latte intero
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 20 g di burro + q.b.
- 250 g di semolino di grano
- 2 tuorli
Condimento
- 80 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di salsiccia fresca di maiale, spellata e sgranata
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 50 g di vino bianco secco
- 1 cucchiaio di concentrato di pomodoro
- 150 g di latte intero
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2364 kJ / 565 kcal
- Eiwitten
- 22.3 g
- Koolhydraten
- 43.5 g
- Vetten
- 33.6 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gnocchi al ragù
2sa 10 dk
Lasagne all'amatriciana
2sa
Ragù di carne alla bolognese
1sa 30 dk
Frascarelli con sugo di salsiccia
1sa 30 dk
Sugo all'amatriciana
50min
Ravioli alla cernia con sugo di pomodoro al basilico
2h 5 min
Polpette classiche
1h
Polpettone classico
1sa 15 dk
Polpette alla calabrese
50min
Ragù di salsiccia
1sa 15 dk
Ragù di carne mista
1sa 30 dk
Gnocchi alla romana alla pizzaiola
2sa 10 dk