![Gnocchi alla romana con sugo di salsiccia Gnocchi alla romana con sugo di salsiccia](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/f3300540-41ee-4163-9a4c-53c14b18c315/Derivates/95dde626-0e1a-4767-945a-f97263b69c83.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gnocchi
- 60 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 1000 g di latte intero
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 20 g di burro + q.b.
- 250 g di semolino di grano
- 2 tuorli
Condimento
- 80 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di salsiccia fresca di maiale, spellata e sgranata
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 50 g di vino bianco secco
- 1 cucchiaio di concentrato di pomodoro
- 150 g di latte intero
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2364 kJ / 565 kcal
- Eiwitten
- 22.3 g
- Koolhydraten
- 43.5 g
- Vetten
- 33.6 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gnocchi alla romana alla pizzaiola
2h 10min
Spatzle di piselli con robiola e tonno
1 Std.
Pasta alla bagossa
50 Min
Ravioli alla cernia con sugo di pomodoro al basilico
2 godz. 5 min
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco
45 Min
Frascarelli con sugo di salsiccia
1h 30min
Ragù di salsiccia
1h 15 min
Sugo all'amatriciana
50 Min
Brasato di manzo al vino rosso
12h 30min
Pappardelle al forno con ragù di carne e ricotta
1h 30min
Cannelloni mozzarella e prosciutto
1h 15 min
Spatzle verdi alla carbonara
1 Std.