Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di cipolle a metà
- 2 spicchi di aglio
- 1 peperoncino piccante fresco piccolo, privato dei semi
- 30 g di olio di oliva
- 100 g di salsiccia fresca a pezzetti (1 cm)
- 100 g di salsiccia piccante a fettine (5 mm)
- 100 g di pancetta affumicata a cubetti
- 200 g di verza a listarelle molto sottili (1 mm)
- ½ cucchiaino di paprika piccante
- 150 g di acqua
-
½
dado per brodo di carne (dose per 0,5 l)
of ½ cucchiaino di dado per brodo di carne - 540 g di fagioli borlotti lessi, sgocciolati (peso sgocciolato)
- 100 g di farina di manioca
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2300 kJ / 550 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 15.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Minestra della nonna
50 min
Zuppa di fagiolini e cavolo rosso
50 min
Zuppa di lenticchie al profumo di timo
35min
Zuppa di verdure
30min
Zuppa di fagioli e coriandolo
1 Std. 20 Min
Scarola imbottita alle acciughe
1h
Riso con piselli e ragù
50 min
Piselli in umido
1 godz. 10 min
Caponata di verdure delle Madonie
50 min
Fagioli con le cotiche
1 Std. 45 Min
Zuppa patora
1 Std. 20 Min
Crema di cavolfiore con schiuma di vongole e prezzemolo (di Sebastiano Rovida)
45 Min