Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cipolle caramellate
- 700 g di cipolle, in quarti
- 70 g di burro
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di acqua
- 4 patate, (circa 220 g l'una), a metà nel senso della lunghezza
- 1 cucchiaino di sale, a piacere
-
30
g di caramello liquido
of 30 g di zucchero grezzo di canna - 1 pizzico di pepe macinato, a piacere
Ripieno
- 50 g di cipolla dorata
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di carne trita mista
- 1 pizzico di sale, a piacere
- 30 g di vino bianco
-
50
g di Emmental grattugiato
of 50 g di Cheddar grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2585 kJ / 617 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 37 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sfinciuni
3 Std. 30 Min
Arancini di riso da "Gli arancini di Montalbano"
3h
Latte fritto genovese
5h 40min
Peperoni ripieni di riso
1 Std. 30 Min
Cipolle ripiene di zucca e rosmarino
1 Std. 30 Min
Tajarin salsiccia e finocchi
1h
Insalata di patate all'australiana
1 Std. 30 Min
Salsiccia, zucca e patate con salsa
50min
Timballo di anelletti al forno
1 Std. 40 Min
Panelle
1h 25min
Cipolle ripiene al prosciutto
1h
Crostini con cipolla caramellata, filetto di maiale e Camembert
1h