Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tagliolini
- 200 g di farina tipo 00
- 2 uova
- 1 cucchiaino di nero di seppia liquido (4 g)
- 1 pizzico di sale
Sugo ai gamberi
- 18 mazzancolle
- 300 g di acqua
- 200 g di vino bianco
- 80 g di gambo di sedano a tocchetti
- 100 g di cipolla in quarti
- 1 pomodoro a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 1 lime, il succo spremuto fresco
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- 1 lime, la scorza grattugiata finemente
- 2 pizzichi di pepe rosa macinato
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 11983 kJ / 2864 kcal
- Eiwitten
- 102 g
- Koolhydraten
- 406.2 g
- Vetten
- 74.6 g
- Verzadigd vet
- 19.7 g
- Vezels
- 15.6 g
- Natrium
- 1365 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ravioli asparagi e bottarga
45 min
Spaghetti al limone con salmone marinato
50min
Cappellacci di sfoglia al basilico con ripieno di seppie
1 Std. 5 Min
Linguine ai gamberoni
30 min
Polpo su farinata di ceci
5 Std.
Fregola con le seppie
40min
Ravioli di pesce spada ai pistacchi
2h
Cozze al vino bianco e salsa alla panna
45 min
Ravioli ai carciofi e pancetta
1h 20 min
Vitello tonnato (per 2 persone)
5h 35 min
Zuppa di pesce tradizionale
1h 30 min
Ravioli con ripieno di pesce
1h 30 min