Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tagliolini
- 200 g di farina tipo 00
- 2 uova
- 1 cucchiaino di nero di seppia liquido (4 g)
- 1 pizzico di sale
Sugo ai gamberi
- 18 mazzancolle
- 300 g di acqua
- 200 g di vino bianco
- 80 g di gambo di sedano a tocchetti
- 100 g di cipolla in quarti
- 1 pomodoro a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 1 lime, il succo spremuto fresco
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- 1 lime, la scorza grattugiata finemente
- 2 pizzichi di pepe rosa macinato
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 11983 kJ / 2864 kcal
- Eiwitten
- 102 g
- Koolhydraten
- 406.2 g
- Vetten
- 74.6 g
- Verzadigd vet
- 19.7 g
- Vezels
- 15.6 g
- Natrium
- 1365 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Penne al sugo di calamari
40min
Tagliolini al sugo di spada
30 dk
Zuppa di pesce tradizionale
1sa 30 dk
Calamari ripieni
1sa 30 dk
Spaghettini al cartoccio con frutti di mare
1 Std. 20 Min
Spaghettini al sugo di cozze e vongole
1 godz. 5 min
Cous cous delle Lipari ai frutti di mare e capperi
1h
Calamari ripieni su crema di pane
1 godz. 10 min
Spaghetti al nero con ragù di seppie
50min
Polenta bianca morbida con sugo alle vongole
1 Std. 55 Min
Linguine al nero di seppia
45 dk
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1h