Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ spicchio di aglio
- 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 5 foglie di basilico fresche, lavate
-
150
g di mozzarella fresca, ben scolata e a pezzi
of 150 g di mozzarella per pizza a pezzi - 650 g di acqua
- 200 g di patate, pelate e a tocchetti (1-2 cm)
- 100 g di carota, pelata e a tocchetti (1-2 cm)
- 150 g di asparagi verdi, puliti e a tocchetti (1-2 cm)
- 30 g di scalogno a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di speck a listarelle
- 150 g di zucchina a tocchetti (1-2 cm)
- 2 pizzico di sale
- 2 pizzico di pepe nero macinato
- 1 uovo
- 15 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 20 fiori di zucca, puliti e senza pistillo
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 257.7 kJ / 61.6 kcal
- Eiwitten
- 3.7 g
- Koolhydraten
- 3.5 g
- Vetten
- 3.7 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 86 mg
Alternatieve recepten
Tortini asparagi e Parmigiano Reggiano
1 Std. 30 Min
Millefoglie di patate e funghi porcini
1 Std. 20 Min
Peperoni ripieni alla barese
55 Min
Sformatini di fiori di zucca
1 Std. 30 Min
Sformato di cavolfiore e spinaci
1hod.
Frittatine alle cime di rapa
1hod.
Fiori di zucchina ripieni con speck e provola
1hod.
Crocchette di cavolfiore in umido
1 Std. 30 Min
Tortini di cavolfiore e formaggio
35 Min
Frittelle di cavoli e Emmental
35 Min
Melanzane alla pizzaiola
1h 10min
Zucchine ripiene alla ligure
1 Std. 30 Min