![Polpette di faraona su crema di peperoni dolci Polpette di faraona su crema di peperoni dolci](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/65CE178F-CFFC-4679-AF56-180595217FC9/Derivates/c7291d71-2cb6-4af7-8cf9-582d43b79965.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g di petto di faraona, cotto
- 2 uova
- 60 g di pangrattato
- 50 g di mozzarella a pezzi
- 2 cucchiaini di curcuma in polvere
- 50 g di fagioli borlotti lessati
- 2 cucchiaini di sale
- 800 g di acqua
- 150 g di patate a dadini
- 200 g di peperoni friggitelli, senza semi, a pezzi
- 50 g di yogurt bianco
- 2 pomodori a dadini piccoli
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1268 kJ / 303 kcal
- Eiwitten
- 32.5 g
- Koolhydraten
- 26.8 g
- Vetten
- 7.3 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema di ceci con vongole
40 Min
Vellutata di cannellini e borlotti con gamberi
50 Min
Insalata di calamari vietnamita (Goi muc)
1 Std.
Conchiglie risottate al ragù di mare e lime
40 Min
Crema di asparagi verdi e pinoli piccanti
1h 10min
Blinis al pepe con crema di carciofi
1 Std.
Crema di cavolfiori colorati e mandorle
45min
Purè di patate e chorizo
50 Min
Maltagliati al basilico con tartufi di mare
2 Std.
Vellutata di fagioli e cozze
1h 5min
Passato di lenticchie rosse e tonno
40 Min
Salsa peperoni rossi e mele
35min