Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g di petto di faraona, cotto
- 2 uova
- 60 g di pangrattato
- 50 g di mozzarella a pezzi
- 2 cucchiaini di curcuma in polvere
- 50 g di fagioli borlotti lessati
- 2 cucchiaini di sale
- 800 g di acqua
- 150 g di patate a dadini
- 200 g di peperoni friggitelli, senza semi, a pezzi
- 50 g di yogurt bianco
- 2 pomodori a dadini piccoli
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1268 kJ / 303 kcal
- Eiwitten
- 32.5 g
- Koolhydraten
- 26.8 g
- Vetten
- 7.3 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ravioli di stoccafisso su crema di patate e olive taggiasche
2h
Focacce di patata americana con trota affumicata
1h
Lasagnetta con zucca e funghi
1h 15min
Calzoncini con i ceci
2h 15min
Ravioli al radicchio rosso e noci (vegan)
1 Std. 40 Min
Zuppetta tiepida di albicocche con croccante ai pistacchi (Bimby Friend)
2h
Conserva di melanzane
1h 30min
Sagne chine
1 Std. 40 Min
Soba fredda con daikon
Geen beoordelingen
Cannelloni di porro al baccalà mantecato su salsa di rapa rossa di Mattia Poggi
3 godz.
Salsa alle castagne
45min
Composta di melanzane e peperoni
1h 45min