![Pesto di pomodori secchi e aglio Pesto di pomodori secchi e aglio](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/03B543B2-91C1-443B-B787-7DC6CBD76585/Derivates/D2F76179-184C-454A-BF3B-6CA054A10838.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (stagiontura 30 mesi)
- 100 g di acqua
- 100 g di pomodori secchi sott'olio, sgocciolati
- 2 spicchi di aglio
- ½ mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 120 g di olio di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato
- 1 - 2 pizzichi di pepe di Cayenna macinato
- 1 pizzico di zucchero
- Voeding
- per 1 Ricetta completa
- Calorieën
- 5972 kJ / 1428 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 148 g
- Vezels
- 0.4 g
Alternatieve recepten
Pesto alla trapanese
20 min
Crostini di pane con tapenade
25 min
Maltagliati pomodori e mandorle
45 min
Pesto di pomodori secchi
10 min
Pesto al formaggio con anacardi, pomodori secchi e finocchietto selvatico
10 min
Pesto di ricotta e noci
10 min
Tortiglioni in salsa eoliana
40 min
Pesto alle erbe aromatiche
10 min
Patè di pomodori secchi e tonno
15 min
Pesto rosso
15 min
Farfalle ai sapori di Sicilia
45 min
Pesto alla siciliana
15 min