Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta sfoglia veloce
- 200 g di burro congelato, a pezzi
- 200 g di farina tipo 00 + q.b.
- 90 g di acqua fredda
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- 100 g di Parmigiano reggiano
- 100 g di cipolla rossa a fette
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di zucchine a tocchetti (1 cm)
- 50 g di fiori di zucchina a listarelle
- 3 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 3 uova
- 100 g di panna acida (crème fraîche)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1228.3 kJ / 293.6 kcal
- Eiwitten
- 7.2 g
- Koolhydraten
- 14.1 g
- Vetten
- 23.1 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Brisèe ratatouille
1 Std. 30 Min
Quiche salata ai carciofi
1 Std. 20 Min
Quiche di patate e cipolle
55 Min
Crostata con datterini in agrodolce
2 Std. 10 Min
Strudel di verdure
2 Std.
Crostata salata di spinaci
1hod.
Quiche di patate, porri e ananas
2 Std. 20 Min
Pasta brisée
10 dk
Crostata di fiori e zucchine
1h 35min
Quiche di zucchine e prosciutto cotto
1 Std. 20 Min
Quiche porri e prosciutto
1 godz. 45 min
Cestini di brisèe con caponata di zucchine e melanzane
40 Min