Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta brisée
- 300 g di farina tipo 00
- 150 g di burro a pezzi
- 1 cucchiaino di sale
- 100 g di acqua
Ripieno
- 500 g di polpa di zucca a tocchetti
- 500 g di patate, pelate e a fette (1 cm)
- 200 g di latte intero
- 30 g di burro
- 5 g di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
Terminare la preparazione
- 150 g di Taleggio a fette
- 150 g di speck a fette
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1341.8 kJ / 321 kcal
- Eiwitten
- 11.3 g
- Koolhydraten
- 27.6 g
- Vetten
- 19.4 g
- Verzadigd vet
- 10.3 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 516.7 mg
Alternatieve recepten
Crakerstrelli
2h
Quiche di spinaci e speck
2h
Torta salata con melanzane e pomodoro
1h
Fagottini di sfoglia zucca, speck e balsamico
1h 30min
Salatini di Halloween
2h
Dita mostruose
4h
Quiche broccoli e pesto
1h 10min
Dita di strega
1h 15min
Torta salata di zucca e spinaci
1 godz. 50 min
Sfogliata ai peperoni e stracciatella
1h
Scheletri dolci
5 Std.
Quiche ai finocchi e porri
1h 10min