Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Baccalà alla veneziana
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di acqua
- 300 g di baccalà, ammollato e dissalato
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Risotto
- 30 g di scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 50 g di vino bianco
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2481 kJ / 593 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 29 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baccalà agli agrumi e purea di cavolo romano
55min
Crema di zucca e calamaretti
35 min
Irish dalgona coffee
10 min
Tris di riso, pesce e verdure
35 min
Petto d'anatra all'uva
1h 10min
Risotto alla gallinella con panna e ribes
35 min
Coda di rospo con cannellini e salsa al basilico
1h
Pane allo yogurt
14 godz. 50 min
Filetti di salmone in salsa di acetosa
40 min
Baccalà al Varoma su vellutata di cavolo romano
40 min
Brodetto di Porto Recanati
55min
Risotto alla pescatora (Bimby Friend)
40 min