Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Baccalà alla veneziana
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di acqua
- 300 g di baccalà, ammollato e dissalato
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Risotto
- 30 g di scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 50 g di vino bianco
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2481 kJ / 593 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 29 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spezzatino alla birra scura
13u. 30min
Risotto radicchio e gamberi
1h 20min
Antipasto di alici agli agrumi
2h 10min
Arroz caldoso
1 Std. 10 Min
Risotto alla gallinella con panna e ribes
35min
Burro ai funghi porcini
4h
Riso con polpo
1 Std. 10 Min
Cannelloni di pesce con crema di cavolfiore
1h 30min
Insalata di riso con seppie e patate
45min
Risotto cavolo cappuccio viola e Gorgonzola
35min
Risotto con uva e gorgonzola
35min
Polenta al nero di seppia con ragù di calamari
1h 20min