Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vol au vent integrali
- 200 g di burro freddo a pezzi
- 200 g di farina integrale
- 50 g di farina tipo 0 + q.b.
- 90 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 tuorlo
Mousse al tonno e ricotta
- 250 g di tonno in scatola al naturale, sgocciolato
- 4 filetti di acciughe sott'olio, ben sgocciolati
- ½ limone, preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco e filtrato
- 250 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 462 kJ / 110 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 6.2 g
- Vetten
- 7.7 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mousse di salmone su tartine di segale
15 min
Vol-au-vent con mousse al Gorgonzola (per 2 persone)
45 Min
Sformatini al cotechino
30 dk
Menù: Mousse di stracchino e fichi secchi, Filetto di maiale natalizio alla Wellington e crema pasticcera all'arancia (Bimby Friend)
1h 30min
Sformati di piselli con salsa al formaggio
50min
Sformatini ai porri
55min
Mousse di prosciutto, tonno o formaggio
10 dk
Salame di patate e tonno
6 Std. 30 Min
Crostini integrali con lardo, mele e pancetta
50min
Cucchiaini di sfoglia con mousse al prosciutto cotto
50min
Palline al prosciutto
1h 30min
Soufflé al Castelmagno
55min