Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vol au vent integrali
- 200 g di burro freddo a pezzi
- 200 g di farina integrale
- 50 g di farina tipo 0 + q.b.
- 90 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 tuorlo
Mousse al tonno e ricotta
- 250 g di tonno in scatola al naturale, sgocciolato
- 4 filetti di acciughe sott'olio, ben sgocciolati
- ½ limone, preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco e filtrato
- 250 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 462 kJ / 110 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 6.2 g
- Vetten
- 7.7 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mousse di prosciutto, tonno o formaggio
10 min
Uova ripiene
40min
Crostini con mousse prosciutto e funghi
2u. 20min
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1sa 30 dk
Rollè di coniglio con riduzione alla melagrana
2sa 10 dk
Vol-au-vent con mousse al Gorgonzola (per 2 persone)
45 dk
Polpette al cotechino su crema alle patate viola
1h
Crostini di pane di segale con mele e Montasio
30 dk
Crostini integrali con crema di Gorgonzola e champagne
1 Std. 20 Min
Cheesecake al tonno e alici con peperoni
9h
Bocconcini della regina (Vol-au-vent ai funghi e pollo)
2sa 30 dk
Mousse di salmone su tartine di segale
15 min