Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vol au vent integrali
- 200 g di burro freddo a pezzi
- 200 g di farina integrale
- 50 g di farina tipo 0 + q.b.
- 90 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 tuorlo
Mousse al tonno e ricotta
- 250 g di tonno in scatola al naturale, sgocciolato
- 4 filetti di acciughe sott'olio, ben sgocciolati
- ½ limone, preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco e filtrato
- 250 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 462 kJ / 110 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 6.2 g
- Vetten
- 7.7 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mousse di prosciutto, tonno o formaggio
10 min
Crostini di pane bianco con mousse al prosciutto crudo
5h 10min
Bignè al salmone
1 godz. 50 min
Cheesecake in bicchierino al gorgonzola e noci con miele
4h 50min
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1 Std. 30 Min
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55 min
Cucchiaini di sfoglia con mousse al prosciutto cotto
50 min
Flan con fonduta al Parmigiano Reggiano (Bimby Friend)
35 min
Vol-au-vent con mousse al Gorgonzola (per 2 persone)
45 min
Mousse salmone e aneto
10 min
Mousse di salmone su tartine di segale
15 min
Mousse di Gorgonzola e datteri
20 Min