Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 cipolla a pezzi
- 1 carota a pezzi
- 1 gambo di sedano a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1000 g di trippa a listarelle
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe
- 150 g di acqua
- 20 g di concentrato di pomodoro
- 6 fette di pane casereccio tostato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1636 kJ / 391 kcal
- Eiwitten
- 30.4 g
- Koolhydraten
- 29.2 g
- Vetten
- 16.9 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Trippa alla parmigiana
1h 20 min
Cinghiale in umido
1h 45min
Lampredotto
1h 20 min
Cinghiale in agrodolce alla romana
25h 40min
Trippa alla genovese con funghi e pancetta
1j 10 menit
Trippa in bianco alla napoletana
1h 30 min
Trippa alla fiorentina
1 godz. 15 min
Trippa in umido
1j 10 menit
Trippa alla trasteverina
45 min
Trippa alla romana
2h
Trippa in rosso con patate
1h 30 min
Trippa e fagioli alla contadina
1j 10 menit