Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di lonza di maiale
- 200 g di pancetta a fette
- 50 g di mortadella a pezzi
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 200 g di patate, pelate e a dadini (2 cm)
- 200 g di carote, pelate e a dadini (1 cm)
- 200 g di zucchine a dadini (1 cm)
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1996 kJ / 477 kcal
- Eiwitten
- 39.5 g
- Koolhydraten
- 13.6 g
- Vetten
- 28.7 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Sovracosce di pollo in salsa di peperone a Cottura Lenta con riso
4sa 45 dk
Arrosto di vitello arrotolato
2h
Arrosto di tacchino ripieno
1h 30min
Involtini di lonza allo speck con carote e funghi e budino agli amaretti
1h 30min
Arrosto di lonza con purè di patate
1h 30min
Spezzatino di manzo con piselli e patate
1h 30min
Pollo al Varoma con verdure e salsa ai peperoni
1h
Stufato di pollo, chorizo e ceci
1h
Pollo alle erbe con verdure al vapore
1h
Cosce di pollo in salsa al pomodoro a Cottura Lenta
4h
Fettine di lonza in crema di prugne
1h 20 min
Cosce di pollo e funghi a Cottura Lenta
1 godz. 50 min