Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di lonza di maiale
- 200 g di pancetta a fette
- 50 g di mortadella a pezzi
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 200 g di patate, pelate e a dadini (2 cm)
- 200 g di carote, pelate e a dadini (1 cm)
- 200 g di zucchine a dadini (1 cm)
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1996 kJ / 477 kcal
- Eiwitten
- 39.5 g
- Koolhydraten
- 13.6 g
- Vetten
- 28.7 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Rotolo di pollo e pancetta alla fontina
1óra 35p
Petto di pollo alla pizzaiola con purè di patate e sedano rapa
1h
Coppa di maiale in umido
1h 30min
Involtini di pollo con pesto di pomodori secchi
50 Min
Rotolo di pollo e speck con salsa al cipollotto
1h 30min
Cosce di pollo e funghi a Cottura Lenta
1h 50min
Straccetti di manzo con contorno di caponata
45min
Pacchettini di pollo con patate e verdure
54min
Pollo al Varoma con verdure e salsa ai peperoni
1h
Rollè di tacchino e spinacini
1 Std. 20 Min
Involtini di manzo con patate
1h 40min
Involtini di maiale con spinaci
55min