Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di lonza di maiale
- 200 g di pancetta a fette
- 50 g di mortadella a pezzi
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 200 g di patate, pelate e a dadini (2 cm)
- 200 g di carote, pelate e a dadini (1 cm)
- 200 g di zucchine a dadini (1 cm)
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1996 kJ / 477 kcal
- Eiwitten
- 39.5 g
- Koolhydraten
- 13.6 g
- Vetten
- 28.7 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Polpettone al Varoma con contorno
1h 45 min
Involtini di lonza allo speck con carote e funghi e budino agli amaretti
1h 30min
Coniglio al vino rosso
7h 10min
Lonza alla salvia
1h 10 min
Rollè di tacchino con macco di piselli alla menta
35 min
Involtini di lonza, radicchio e pancetta
1h
Involtini di pollo al Varoma con pesto freddo di zucchine (TM6)
50min
Arrosto di vitello arrotolato
2h
Involtini di pollo al Varoma con pesto freddo di zucchine
50min
Pollo al Varoma con verdure e salsa ai peperoni
1h
Involtini di pancetta, pollo e scamorza
40min
Petto di pollo con crema di zucchine
40min