Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di crescione
- 4 ravanelli rossi a fettine sottili
- 2 arance, preferibilmente biologiche, pelate al vivo e tagliate a spicchi
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 12 gamberi crudi di media grandezza, sgusciati e puliti
- 120 g di polpo precotto a pezzi
- ½ limone, preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco e filtrato
- 20 g di aceto di Sherry
- 3 pizzichi di sale
- 30 g di pinoli
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1399 kJ / 335 kcal
- Eiwitten
- 17.3 g
- Koolhydraten
- 7.4 g
- Vetten
- 25.6 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Waterzooi (Zuppa di pesce e verdure)
45min
Nuvola di zucchine con gamberoni alla curcuma
45min
Insalata tiepida di asparagi e uova barzotte
1u.
Costolette di agnello in crosta, con patate sautè e contorno di spinaci
1u.
Ditalini polpo e cozze
1h 10min
Vongole e cozze alla marinara
3u.
Risotto ai frutti di mare (Bimby Friend)
1u.
Calamari cipolle e patate
50min
Vongole veraci su crostoni di pane
50min
Insalata di polpo e zucchine
1u.
Cozze al vino bianco
40min
Insalata di polpo, patate e sedano al profumo di cedro
1 godz. 25 min