Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di crescione
- 4 ravanelli rossi a fettine sottili
- 2 arance, preferibilmente biologiche, pelate al vivo e tagliate a spicchi
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 12 gamberi crudi di media grandezza, sgusciati e puliti
- 120 g di polpo precotto a pezzi
- ½ limone, preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco e filtrato
- 20 g di aceto di Sherry
- 3 pizzichi di sale
- 30 g di pinoli
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1399 kJ / 335 kcal
- Eiwitten
- 17.3 g
- Koolhydraten
- 7.4 g
- Vetten
- 25.6 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40 min
Insalata di polpo, patate e sedano al profumo di cedro
1h 25 min
Insalata di mare
1h 30min
Riso calamari e piselli
40 min
Insalata fredda di polpo e patate
50 min
Insalata di polpo con dressing al lime
1h
Moscardini al limone
30 min
Bicchierini di polpo e pomodorini
1h
Insalata di totano e piselli al lime
1h
Insalata di polpo, sedano e prezzemolo
50 min
Insalata di polpo mediterranea
4h
Insalata di riso con seppie e patate
45 Min