Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sugo di mare
- 35 g di porro (la parte bianca)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 70 g di zucchine a rondelle (2-3 mm)
- 100 g di pesce misto per zuppa
- 50 g di calamari freschi, i ciuffi
- 50 g di seppie a rondelle
- 1 capesanta, senza corolla
- 75 g di passata di pomodoro
Besciamella
- 250 g di latte intero
- 20 g di burro
- 25 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere (optioneel)
Terminare la preparazione
- 125 g di pasta fresca tipo lasagne
- Voeding
- per 2 porzioni
- Calorieën
- 5251 kJ / 1255 kcal
- Eiwitten
- 57 g
- Koolhydraten
- 115.8 g
- Vetten
- 61.2 g
- Verzadigd vet
- 228.5 g
- Vezels
- 6.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tagliolini al sugo di spada
30min
Farfalle pesto e gamberi
20 min
Coniglio ripieno ai carciofi
1 Std. 40 Min
Pasta alla mugnaia
2 Std.
Tagliolini con gamberi e carciofi
40min
Zuppetta di crostacei
40min
Lasagne asparagi e funghi
2 Std.
Lasagne al profumo di mare
1h 35min
Zuppetta di pesce (per 2 persone)
1h
Stufato di agnello
2 Std.
Pesce spada bardato al finocchietto sottovuoto
1h 30min
Trofie al sugo di pesce
1h