Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Quadrucci
- 100 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 uovo
Sugo di seppie e piselli
- 1 spicchio di aglio
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di seppie pulite, a listarelle
- 70 g di pisellini surgelati
- 80 g di concentrato di pomodoro
- 850 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1390 kJ / 332 kcal
- Eiwitten
- 24.2 g
- Koolhydraten
- 28.5 g
- Vetten
- 13.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fusilli risottati alle seppie
40min
Calamari alla napoletana
40min
Seppie con i piselli
40min
Fettuccine al limone al sugo di scampi
1h 5 min
Marmitako di polpo
50min
Tagliatelle al vino con ragù di pecora
25 Std. 55 Min
Zuppa di fagioli e cozze
55min
Zuppetta di pesce (per 2 persone)
1h
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1h
Penne al ragù di polpo
1h
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10 phút
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50min