Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Polpette
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca) e il succo
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 70 g di pane bianco raffermo a pezzi
- 400 g di carne di vitello macinata
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- foglie di limone fresche, pulite
Salsa al limone
- 50 g di cipolla in quarti
- 150 g di carote, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di vino bianco
- 100 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 975 kJ / 233 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 10.7 g
- Vetten
- 11.3 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spiedini con polpette di melanzane e pomodorini
1 Std.
Burger di seppie
25 Min
Polpette in salsa di zucca con funghi
55 min
Gnocchi di farro con pesto di melanzane
2h
Frittelle di cernia allo zenzero
35 min
Lasagne di tacchino con crema di zucca
1h 40min
Muffin al profumo di mare
1 Std.
Salmone in crosta di mandorle con tagliatelle agli asparagi
45 Min
Burger di pesce con salsa aromatica al cetriolo
20 Min
Filetti di salmone con crema di zucca
35 min
Paccheri zucca e gamberoni
50 Min
Salmone con zucchine in crosta
1 Std.