Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno di carciofi
- 4 cuori di carciofo
- 1 limone, il succo spremuto fresco
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di vino bianco
- 60 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Polpettone
- 20 g di pane raffermo
- 1 rametto di menta fresca, le foglioline
- 70 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 80 g di verdure miste a pezzi
- 400 g di carne trita mista
- 2 uova
- 5 g di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 100 g di mozzarella a tocchetti, sgocciolata
- 700 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1288.4 kJ / 292 kcal
- Eiwitten
- 28.2 g
- Koolhydraten
- 5.9 g
- Vetten
- 17.4 g
- Verzadigd vet
- 6.5 g
- Vezels
- 6.4 g
- Natrium
- 318.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpettone al Varoma con contorno
1h 45min
Involtini di maiale con spinaci
55min
Torta salata bietole e uova
2h
Polpettone di carne ai funghi
1h 30min
Polpettone allo speck con pere e vellutata di zucca (TM6)
1h
Mini burger di melanzane, manzo e formaggio filante
1h 30min
Polpettone classico
1h 15min
Polpettone con crema di peperoni
55min
Polpettone di vitello e verdure (per 2 persone)
1h
Polpettone con zucchine, speck e mozzarella
1h
Polpettone ripieno di spinaci e formaggio (TM6)
1h 15min
Polpettone di pollo e zucca farcito
1h 30min