Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di pomodori a pezzi
- 40 g di cipolla a pezzi
- 2 spicchi di aglio
-
600
g di polpo fresco pulito, a pezzi
of 600 g di polpo surgelato a pezzi - 100 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di fagiolini verdi freschi a pezzi (3-4 cm)
- 1 cucchiaino di paprika dolce
- 1000 g di brodo di pesce
- 1 - 2 peperoncini piccanti rossi (optioneel)
- 1 cucchiaino di sale
- 200 g di riso a chicco corto
- 1 carciofo, pulito e a spicchi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2494 kJ / 597 kcal
- Eiwitten
- 44 g
- Koolhydraten
- 42.5 g
- Vetten
- 27.8 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Penne al sugo di calamari
40 min
Risotto ai frutti di mare e salame piccante
1 Std. 5 Min
Fusilli risottati alle seppie
40 min
Fettuccine al limone al sugo di scampi
1 Std. 5 Min
Brodetto di Porto Recanati
55min
Pizza Gourmet al nero di seppia moscardini e seppioline
3h 20min
Calamari in umido
55min
Riso ai frutti di mare
1h 40min
Spaghettini al cartoccio con frutti di mare
1h 20min
Risotto al nero di calamari
40 min
Risotto ai frutti di mare (senza lattosio)
35 min
Spaghetti alla marinara in bianco
50 min