Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di cipolle in quarti
- 80 g di carota, pelata e a pezzi
- 30 g di gambo di sedano a pezzi
- 100 g di pancetta a cubetti
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di funghi porcini secchi, ammollati in acqua per 20 minuti e strizzati
- 20 g di pinoli sgusciati
- 800 g di trippa precotta a listarelle (2 cm)
- 500 g di pomodori pelati a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato + q.b.
- Parmigiano reggiano grattugiato, a piacere
- 4 fette di pane casereccio tostate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2250.7 kJ / 537.9 kcal
- Eiwitten
- 33.5 g
- Koolhydraten
- 30.1 g
- Vetten
- 32 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 572 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Trippa alla romana
2 Std.
Bocconcini di maiale alle cipolle
50 Min
Trippa in rosso con patate
1 Std. 30 Min
Trippa alla parmigiana
1 Std. 20 Min
Trippa in bianco alla napoletana
1 Std. 30 Min
Trippa alla trasteverina
45 Min
Spezzatino di vitello con cipolline (di Francesca Romana Barberini)
1h 10min
Trippa alla fiorentina
1hod. 15min
Spezzatino di agnello con cipolle
55 Min
Trippa e fagioli alla contadina
1h 10min
Trippa in umido
1h 10min
Fegato alla veneziana
35 Min