Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di carota, pelata e a pezzi
- 100 g di cipolla a metà
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 600 g di carne di manzo tipo scamone, in un solo pezzo (deve adattarsi alle dimensioni del boccale)
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di pepe nero macinato
- 60 g di clementine, il succo spremuto fresco
- 15 g di aceto bianco
- 150 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1313.8 kJ / 314 kcal
- Eiwitten
- 33.3 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 17.5 g
- Verzadigd vet
- 4.5 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 623.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pesce al limone con patate e verdure al prezzemolo
40 min
Merluzzo sottovuoto con purè di patate
1h 50min
Panini allo yogurt e farina di castagne
3h 30min
Crostata ai 3 cioccolati (senza glutine) di Damiano Carrara
4h
Rosa di Parma
1h 10 min.
Baccalà gratinato
50 dk
Uova in salsa alle erbe e crackers
50 dk
Insalata al petto d'anatra e aceto balsamico
1h 35min
Mandorle al cioccolato
3sa 35 dk
Cammelli della Befana
2sa 30 dk
Zuccotto di polpo al vapore
3h
Cocottine uova, piselli e prosciutto
30 min