Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di carota, pelata e a pezzi
- 100 g di cipolla a metà
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 600 g di carne di manzo tipo scamone, in un solo pezzo (deve adattarsi alle dimensioni del boccale)
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di pepe nero macinato
- 60 g di clementine, il succo spremuto fresco
- 15 g di aceto bianco
- 150 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1313.8 kJ / 314 kcal
- Eiwitten
- 33.3 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 17.5 g
- Verzadigd vet
- 4.5 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 623.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetto di maiale in salsa e contorno di carote (TM6)
45 Min
Roastbeef con contorno di funghi porcini
1hod.
Baccalà sottovuoto con noci alla sarda
1h 10min
Bocconcini di maiale yogurt e frutta secca
1 Std. 20 Min
Insalata piccante di gamberi
30min
Arrosto di lonza con purè di patate
1hod. 15min
Bocconcini di maiale con uvetta e pinoli
45 Min
Faraona al vino rosso
1 Std. 30 Min
Pollo alle erbe con verdure al vapore
1hod.
Craquelin con uova strapazzate e gamberetti
25 min
Arista all'arancia
8 Std. 35 Min
Filetto di maiale ripieno (TM5)
1h 10min