Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 spicchi di aglio
- 150 g di olive nere denocciolate
- 500 g di acqua
- 1300 g di polpo fresco a pezzi
- 100 g di vino bianco
- 2 melanzane lunghe a fette longitudinali
- 2 pizzichi di sale
- 50 g di capperi sotto sale, dissalati
- 60 g di olio extravergine di oliva
- rucola, a piacere
- 6 pomodori ciliegino a metà
- 50 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1862 kJ / 445 kcal
- Eiwitten
- 37.5 g
- Koolhydraten
- 10.1 g
- Vetten
- 28.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Carciofi all'aceto light
45 min
Trito di cipolle
5min
Brodo di pesce e gamberi
20 Min
Guazzetto di fasolari e fave
1 godz. 50 min
Pizza Gourmet al nero di seppia moscardini e seppioline
3 Std. 20 Min
Spigola al vapore con salsa al lime
35 min
Gamberi alla guineana
25 min
Quaglie ai petali di rosa (alla maniera de Come l'acqua per il cioccolato)
1 Std. 30 Min
Scialatielli con pesto di cicorie su purea di fave
55 min
Brodetto di Porto Recanati
55 min
Baccalá alle olive
25 min
Baccalà alla livornese
35 min