Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g di acqua
- 600 g di patate a pasta farinosa con la buccia
- ½ cucchiaino di sale
- 130 g di farina tipo 00 + q.b.
- 100 g di speck a cubetti
- 150 g di Brie a pezzi
- burro fuso, a piacere
- salvia fresca, a piacere
- Parmigiano reggiano grattugiato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2077.3 kJ / 496.5 kcal
- Eiwitten
- 24.9 g
- Koolhydraten
- 52.7 g
- Vetten
- 22.2 g
- Verzadigd vet
- 8.1 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 946.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gnocchi di polenta con ragù di verdure
1h
Spätzle agli spinaci con panna e speck
1h
Maltagliati in crema di carote e speck
40 min
Pizzoccheri bianchi
55min
Gnocchi di patate con crema allo zafferano
1sa 30 dk
Polpette al cotechino su crema alle patate viola
1h
Tortel di patate
40 min
Risotto zafferano e speck
35 min
Soufflé al Parmigiano Reggiano
1h
Risotto alla carbonara
2sa
Canederli al formaggio
1h
Canederli agli spinaci
2 godz. 30 min