Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 25 g di aceto balsamico
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- ½ cucchiaino di coriandolo in polvere
- 700 g di polpo fresco, i tentacoli
- 800 g di acqua
- 100 g di rucola fresca, lavata
- 250 g di pomodori datterino a metà
- 50 g di Parmigiano reggiano a scaglie
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1458.1 kJ / 348.5 kcal
- Eiwitten
- 32.1 g
- Koolhydraten
- 7.7 g
- Vetten
- 20.7 g
- Verzadigd vet
- 4.7 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 603.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40 Min
Insalata di polpo sottovuoto con verdurine
8h
Merluzzo sottovuoto con pomodorini e olive
1 Std. 30 Min
Polpo in bottiglia
9 Std. 10 Min
Tonno sottovuoto in salsa teriyaki
55min
Gamberoni al Varoma con emulsione
30 Min
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3 godz. 20 min
Polpo con patate alla salentina
1 Std. 10 Min
Insalata di polpo, sedano e prezzemolo
50 min
Insalata di polpo mediterranea
4h
Orata sottovuoto agli agrumi con gamberi in salsa
1 Std. 30 Min
Calamari e olive taggiasche a Cottura Lenta
5 Std. 30 Min