Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ragù
- 80 g di cipolla a pezzi
- 50 g di carote, pelate e a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di fave fresche, sgranate
- 200 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 500 g di salsiccia di maiale al finocchietto, sgranata
Besciamella
- 150 g di pecorino a pezzi (2-3 cm)
- 2 mazzetti di finocchietto selvatico fresco, lavato
- 1500 g di latte
- 75 g di burro a pezzi
- 120 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- 250 g di pasta all'uovo fresca tipo lasagne
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2268 kJ / 542 kcal
- Eiwitten
- 22.1 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 34.6 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tagliatelle al ragù
1 Std. 10 Min
Lasagne ai funghi (senza glutine)
2 Std. 5 Min
Lasagne con i broccoletti e salsa al pecorino romano DOP (di Francesca Romana Barberini)
1 Std. 20 Min
Lasagna rucola, zucchine e formaggio di capra
2 Std.
Cannelloni ripieni con ragù alla bolognese (Bimby Friend)
1h 30min
Zuppa di quinoa con polpettine di coniglio
55 Min
Rigatoni giganti ripieni su salsa di pomodoro
1h 30min
Ravioli ai funghi porcini
3 Std.
Lasagne funghi e salsiccia
1 Std. 40 Min
Lasagne ai funghi
2 Std.
Lasagne salsiccia e mozzarella
1 Std. 40 Min
Ravioli luganega e porcini
2 Std.