Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ragù
- 80 g di cipolla a pezzi
- 50 g di carote, pelate e a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di fave fresche, sgranate
- 200 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 500 g di salsiccia di maiale al finocchietto, sgranata
Besciamella
- 150 g di pecorino a pezzi (2-3 cm)
- 2 mazzetti di finocchietto selvatico fresco, lavato
- 1500 g di latte
- 75 g di burro a pezzi
- 120 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- 250 g di pasta all'uovo fresca tipo lasagne
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2268 kJ / 542 kcal
- Eiwitten
- 22.1 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 34.6 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasagne carciofi e crema di stracchino
1h
Tortelli di ricotta e melanzane
1sa 20 dk
Strascinati al ragù di carne
2 godz. 40 min
Lasagne ai funghi
2sa
Lasagne al nasello e spinaci
1sa 30 dk
Cannelloni all'uovo con broccolo romanesco al vapore
1sa 30 dk
Pappardelle al forno con ragù di carne e ricotta
1sa 30 dk
Lasagne salsiccia e mozzarella
1hod. 40min
Tortelli di zucca e Gorgonzola
1sa 30 dk
Cannelloni ripieni di carciofi in salsa al pomodoro
1h 35min
Lasagne ai funghi (senza glutine)
2h 5 min
Tortelli di patate e ricotta
1sa 20 dk