Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta sfoglia
- 200 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm)
- 200 g di farina tipo 00
- 90 g di acqua fredda
- ½ cucchiaino di sale
- farina tipo 00 q.b.
Ripieno
- 100 g di Parmigiano reggiano a tocchetti
- 500 g di acqua
- 5 uova
- 400 g di spinaci baby freschi
- 300 g di ricotta di pecora ben scolata
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1650.6 kJ / 424.4 kcal
- Eiwitten
- 15.6 g
- Koolhydraten
- 21.6 g
- Vetten
- 31.1 g
- Verzadigd vet
- 18.7 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 120 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta pasqualina
2h 5 min
Torta de gee
1sa 30 dk
Torta salata agli spinaci
1sa 30 dk
Cappon magro
4 Std. 30 Min
Lasagne alla bolognese
3 Std.
Torta alle bietole
3 Std.
Torta di riso salata
2sa 10 dk
Torta salata bietole e uova
2sa
Lasagne alla bolognese
2h 15min
Torta pasqualina (senza glutine)
2sa
Zucchine ripiene alla ligure
1sa 30 dk
Polpettone fagiolini e patate
1sa 30 dk