Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di porri a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 200 g di salsiccia fresca, spellata e a pezzi
- 2 pizzico di sale
- 2 pizzico di pepe nero macinato
- 50 g di gherigli di noci
- 400 - 500 g di lonza di maiale, in un'unica fetta (alta circa 1 cm)
- 200 g di pancetta affumicata a fette (spessore 0.5 cm)
- 2 foglie di alloro fresco, lavate
- 300 g di patate novelle
- 50 g di vino bianco secco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2000 kJ / 478 kcal
- Eiwitten
- 31.2 g
- Koolhydraten
- 2.4 g
- Vetten
- 38.1 g
- Vezels
- 1.5 g
Alternatieve recepten
Brasato ai funghi
6 Std.
Involtini di lonza e salsiccia con salsa al porto
1h 35min
Arrosto di tacchino ripieno
1sa 30 dk
Bicchierini mimosa salati
2sa
Bocconcini di maiale con uvetta e pinoli
45 min
Rosa di Parma
1h 10 min
Arrosto con contorno di castagne e patate
2sa
Involtini di pollo all'arancia
1sa 30 dk
Arrosto di maiale ripieno con verdure e pancetta affumicata
2h 5 min
Costine di maiale caramellate alla mela
2 godz. 35 min
Scaloppine alla perugina
30 min
Filetto di maiale ripieno (TM5)
1h 10 min