Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di porri a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di salsiccia fresca, spellata e a pezzi
- 2 pizzico di sale
- 2 pizzico di pepe nero macinato
- 50 g di gherigli di noci
- olio extravergine di oliva q.b.
- 400 - 500 g di lonza di maiale, in un'unica fetta (alta circa 1 cm)
- 200 g di pancetta affumicata a fette (spessore 0.5 cm)
- 2 foglie di alloro fresco, lavate
- 300 g di patate novelle
- 50 g di vino bianco secco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2000 kJ / 478 kcal
- Eiwitten
- 31.2 g
- Koolhydraten
- 2.4 g
- Vetten
- 38.1 g
- Vezels
- 1.5 g
Alternatieve recepten
Filetto di maiale con salsa ai funghi
1u.
Lonza di maiale farcita e verdure al vapore
1u. 30min
Arrosto di lonza con purè di patate
1u. 30min
Rotolo di pollo e speck con salsa al cipollotto
1u. 30min
Rosa di Parma
1h 10min
Filetto di maiale ripieno alle prugne (TM6)
3u. 10min
Arrosto di tacchino ripieno
1u. 30min
Involtini alla frutta secca
40min
Arrosto di vitello arrotolato
2h
Brasato di manzo al vino rosso
12 Std. 30 Min
Paella
1h 50 min
Filetto di maiale ripieno (TM5)
1h 10min