Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g di acqua
- 2 pizzichi di sale
- 500 g di polpo fresco pulito
- 200 g di patate a fette
- 100 g di pane raffermo a pezzi
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 1 pizzico di pepe verde in grani
- 1 uovo
- olio per frittura q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1075 kJ / 257 kcal
- Eiwitten
- 6.2 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 21.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ravioloni neri ripieni di branzino
1 godz. 45 min
Calamari ripieni
1 godz. 30 min
Seppie ripiene su coulisse di pomodorini
50 Min
Gnocchi neri con crema di zucca, amaretti e baccalà
1ωρ. 10 λεπτ.
Pasticcio di baccalà
1 godz. 30 min
Spiedini di salmone con salsa miele e zenzero (per 2 persone) (senza glutine)
40 Min
Polpette di alici
55 dk
Calamari su crema di piselli e pomodori
50 Min
Tagliolini alla barbabietola con porri e scorfano (per 2 persone)
40 Min
Fagottini di crêpes al baccalà e ceci
1 godz. 45 min
Seppie ripiene a Cottura Lenta con polenta bianca
5sa
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1 Std.