Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g di acqua
- 2 pizzichi di sale
- 500 g di polpo fresco pulito
- 200 g di patate a fette
- 100 g di pane raffermo a pezzi
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 1 pizzico di pepe verde in grani
- 1 uovo
- olio per frittura q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1075 kJ / 257 kcal
- Eiwitten
- 6.2 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 21.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpo al vino rosso
1h
Crostini alla crema di melanzane e mozzarella di bufala
55 min
Abbracci di polpo su crema di patate allo zafferano
45 min
Moscardini al limone
30 dk
Calamari ripieni
1 godz. 30 min
Frittelle di baccalà
12 godz. 50 min
Spaghetto al branzino, cocco, lime e taralli (di Mirko Ronzoni)
30 dk
Baccalá alle olive
25 min
Calamari ripieni su crema di pane
1h 10min
Coda di rospo al bacon con salsa ai porri
1h
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1h
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1h