Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di acqua
- 350 g di aceto di mele
- 20 g di sale
- 800 g di melanzane sbucciate e a listarelle (3 mm)
- 300 g di peperoni rossi a listerelle (3 mm)
- 5 peperoncini rossi piccanti, freschi a dadini
- 2 pomodori secchi a listarelle
- 30 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 544 kJ / 130 kcal
- Eiwitten
- 3.2 g
- Koolhydraten
- 11.3 g
- Vetten
- 8.3 g
- Vezels
- 4.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta al forno con seitan e carciofi
1 Std. 10 Min
Vinaigrette di senape e aneto
Geen beoordelingen
Penne al ragù vegetale, finocchietto selvatico e scaglie di Parmigiano reggiano DOP (di Francesca Romana Barberini)
35 Min
Crostini con purea di melanzane e filetti di peperone
35 Min
Conserva di melanzane
1h 30min
Patè di peperoncini
30 min.
Crema di melanzane grigliate
35 Min
Composta di melanzane e peperoni
1 godz. 45 min
Pesto di pomodori secchi e aglio
10 Min
Salsa dip ai peperoni (vegan)
15 Min
Polpette di pane e seitan con cipolle stufate
55 min
Salsa di peperoni in conserva
1 Std. 15 Min