Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 100 g di cipolla dorata in quarti
- 1 peperoncino piccante fresco
- 30 g di gambo di sedano a pezzi
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 1000 g di cozze fresche pulite
- 200 g di scampi
- 200 g di seppie, pulite e ad anelli
- 300 g di polpo fresco a pezzi (3-4 cm circa)
- 200 g di pomodori pelati
- 100 g di vino bianco secco
- 300 g di filetti di coda di rospo, senza pelle e senza lische
- 200 g di scorfano in filetti
- 1 cucchiaino di sale
- 100 g di acqua
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 10 - 12 fette di pane casereccio tostato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2673 kJ / 639 kcal
- Eiwitten
- 79.8 g
- Koolhydraten
- 16.3 g
- Vetten
- 28.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Calamari in umido
55min
Pepata di cozze
45min
Pepata di cozze
55min
Capesante ai funghi porcini
1h 20min
Spaghetti alla marinara in bianco
50min
Zuppa di pesce alla napoletana
1 Std. 10 Min
Zuppa di fagioli e cozze
55min
Cozze ripiene alla pugliese
1h 25 min
Moscardini al limone
30 Min
Catalana di pesce e verdure
1h 30min
Lumachine in rosso
1h 40min
Zuppa di pesce tradizionale
1h 30min