![Cacciucco Cacciucco](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4BB8F18D-0928-43B1-9ACB-53F8D5C37A4C/Derivates/1c0b020f-2120-4697-b9bf-e86c255bc6b3.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 100 g di cipolla dorata in quarti
- 1 peperoncino piccante fresco
- 30 g di gambo di sedano a pezzi
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 1000 g di cozze fresche pulite
- 200 g di scampi
- 200 g di seppie, pulite e ad anelli
- 300 g di polpo fresco a pezzi (3-4 cm circa)
- 200 g di pomodori pelati
- 100 g di vino bianco secco
- 300 g di filetti di coda di rospo, senza pelle e senza lische
- 200 g di scorfano in filetti
- 1 cucchiaino di sale
- 100 g di acqua
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 10 - 12 fette di pane casereccio tostato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2673 kJ / 639 kcal
- Eiwitten
- 79.8 g
- Koolhydraten
- 16.3 g
- Vetten
- 28.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di pesce tradizionale
1h 30min
Pepata di cozze
55 Min
Polpetti affogati
45min
Polpo con patate alla salentina
1 Std. 10 Min
Minestra di vongole con maltagliati
1h 30min
Zuppa di vongole e mazzancolle
1 Std.
Costolette di agnello al tamarindo e peperoncino
1 Std. 10 Min
Ramen di mare
2 godz. 50 min
Zuppa di pesce alla napoletana
1 Std. 10 Min
Polpo in bottiglia
9h 10min
Panzanella ai frutti di mare e gamberi
40 Min
Moscardini al limone
30 Min