Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
-
30
g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
of 30 g di pecorino a pezzi (3 cm) - 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 mazzetto di menta fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio piccolo (optioneel)
- 160 g di carciofi, puliti dalla barba interna e in quarti
- 6 uova
- 2 pizzichi di sale
- 400 g di acqua
- Voeding
- per 6 porzioni
- Calorieën
- 745 kJ / 178 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 0.7 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baccalà agli agrumi e purea di cavolo romano
55 min
Sformatini di asparagi
45 min
Sformatini di carciofi con salsa allo zafferano
1h
Sformatini ai carciofi
1h
Quiche salata ai carciofi
1h 20 min
Tegamini di cipolle e alici
1h
Baccalá alle olive
25 min
Baccalà della Vigilia (TM5)
1h
Baccalà, patate e funghi
45 min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1 godz. 10 min
Baccalà alla livornese
35 min
Mousse di baccalà
45 min