Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno
- 120 g di Emmental
- 600 g di zucchine a pezzi
Impasto crêpes
- 40 g di burro
- 500 g di latte
- 250 g di farina tipo 00
- 3 uova
- 1 pizzico di sale
Besciamella
- 250 g di latte
- 25 g di burro
- 25 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 1 pizzico di noce moscata
- 150 g di ricotta romana
- 2 uova
Terminare la preparazione
- 40 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2177.8 kJ / 520.5 kcal
- Eiwitten
- 25.5 g
- Koolhydraten
- 46.3 g
- Vetten
- 25.9 g
- Verzadigd vet
- 14.7 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 303.3 mg
Alternatieve recepten
Finocchi ripieni
1h
Torta salata piselli e primo sale
2h 15min
Crespelle prosciutto e mozzarella
1sa 30 dk
Zucchine ripiene
1 godz. 10 min
Quiche di patate e cipolle
55 min
Crêpes di carote con salsa al pomodoro
1h
Frittata di spinaci e formaggi in vasocottura
1 Std. 20 Min
Cestini di verdure croccanti
55 min
Gnocchi alla romana ai formaggi (senza uova)
2sa
Spiedini di polpette alle zucchine
1h
Torta di rose salata
4h 15min
Polpette di carote
1h