Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di carne di capriolo marinata (vedere consigli)
- 50 g di grappa
- 20 g di farina tipo 00
- 350 g di pomodori pelati
-
100
g di brodo di carne
of 100 g di acqua + ½ cucchiaino di dado per brodo di carne fatto in casa - 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe + q.b.
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1736 kJ / 415 kcal
- Eiwitten
- 44.4 g
- Koolhydraten
- 7.3 g
- Vetten
- 23.3 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spezzatino di manzo con patate
1h 10 min.
Coniglio in porchetta
1h 20min
Spezzatino di manzo alla catalana
2 Std.
Ossibuchi agli asparagi
1 Std. 30 Min
Faraona al vino rosso
1 Std. 30 Min
Cinghiale in agrodolce alla romana
25h 40min
Agnello in umido
1h 20min
Coppa di maiale in umido
1 Std. 30 Min
Spezzatino di reale alle olive
1h 20min
Trippa in umido
1h 10 min.
Cinghiale in umido
1 Std. 45 Min
Spezzatino di manzo e fagioli
1 Std. 30 Min