Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di carne di capriolo marinata (vedere consigli)
- 50 g di grappa
- 20 g di farina tipo 00
- 350 g di pomodori pelati
-
100
g di brodo di carne
of 100 g di acqua + ½ cucchiaino di dado per brodo di carne fatto in casa - 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe + q.b.
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1736 kJ / 415 kcal
- Eiwitten
- 44.4 g
- Koolhydraten
- 7.3 g
- Vetten
- 23.3 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetto ai funghi
1h
Stufato di vitello
1h
Faraona ai funghi porcini
1h 10 min
Coppa di maiale in umido
1sa 30 dk
Spezzatino di manzo con patate
1h 10 min
Spezzatino di manzo e fagioli
1sa 30 dk
Petto d'anatra all'aceto balsamico
1hod. 40min
Spezzatino di manzo alla birra con mix di pepi
1sa 30 dk
Spezzatino al Barolo
5sa 40 dk
Coniglio all'appetitosa
1h 10 min
Cinghiale in umido
1h 45 min
Costine in umido
1sa 20 dk