Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di carne di capriolo marinata (vedere consigli)
- 50 g di grappa
- 20 g di farina tipo 00
- 350 g di pomodori pelati
-
100
g di brodo di carne
of 100 g di acqua + ½ cucchiaino di dado per brodo di carne fatto in casa - 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe + q.b.
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1736 kJ / 415 kcal
- Eiwitten
- 44.4 g
- Koolhydraten
- 7.3 g
- Vetten
- 23.3 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spezzatino di manzo con patate
1h 10 min
Spezzatino di vitello con patate e fagiolini
1h 10 min
Ossobuco alla milanese
1h 10 min
Ossibuchi agli asparagi
1 Std. 30 Min
Trippa in umido
1h 10 min
Ragù di carne alla bolognese
1 Std. 30 Min
Costine di maiale alle verze
1 Std. 20 Min
Costine in umido
1 Std. 20 Min
Trippa e fagioli alla contadina
1h 10 min
Trippa alla genovese con funghi e pancetta
1h 10 min
Faraona ai funghi porcini
1h 10 min
Spaghetti al ragù bianco di agnello
50 min