Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 220 g di acqua
- 5 g di zucchero
- 10 g di lievito di birra disidratato
- 200 g di farina tipo 1 + q.b.
- 200 g di farina manitoba
- 5 g di sale
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
Mousse di mortadella
- 250 g di mortadella a cubetti (1 cm)
- 250 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 30 g di latte
Terminare la preparazione
- 30 pistacchi al naturale, sgusciati e spellati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 464 kJ / 111 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 11.4 g
- Vetten
- 5.6 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta al testo
1 Std.
Filoncini alle olive e formaggio
1 godz. 50 min
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1h 30min
Cappellacci di sfoglia al basilico con ripieno di seppie
1h 5min
Peperoni ripieni di brandade di baccalà
Geen beoordelingen
Lingue di gatto
40 Min
Burro alle acciughe
4h 20min
Vellutata di fagioli e cozze
1h 5min
Il mio polpettone di tonno con maionese allo zenzero (di Francesca Romana Barberini)
40 Min
Polpettone in crumble fragrante
1 Std.
Mousse di baccalà
45 Min
Cucchiaini di sfoglia con mousse al prosciutto cotto
50 min