Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 110 g di farina tipo 00
- 125 g di yogurt bianco non zuccherato
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di origano secco
- 60 g di provola piccante, a dadini (1 cm)
- 5 g di lievito istantaneo per torte salate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 523 kJ / 125 kcal
- Eiwitten
- 5.1 g
- Koolhydraten
- 11.1 g
- Vetten
- 6.6 g
- Verzadigd vet
- 9.5 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Plumcake salato al tonno
55 min
Ciambella salata allo yogurt
45 dk
Panfocaccia con noci
3 godz. 30 min
Chicche di pane al pomodoro (senza lattosio)
1 godz. 10 min
Chizze al Parmigiano reggiano
1 Std. 20 Min
Colomba salata integrale al prosciutto di Praga
3 Std.
Girelle di mozzarella (di Luca Montersino)
3h 45min
Plumcake salato alla curcuma con quartirolo e olive
1h
Pizza romana scomposta
3h 20min
Bottoncini con wurstel
5 Std.
Rustico con uova e stracchino
1h
Ciambella spezzina al limone
40min